2022.05.26.

Már tudni, mikor jön a Call of Duty: Modern Warfare 2

A 2019-res reboot egyenes folytatása pontos őszi premierdátumot kapott.
 

Kevés annyira biztos pont van a videojáték-iparban, mint a FIFA és a CoD őszi premierje. Előbbi ugyebár jövőre megváltozik, ugyanis az EA Sports nem hosszabbította meg a licencszerződését, így a FIFA sorozattól, legalábbis a jól ismert címtől elbúcsúzhatunk. Viszont a Call of Duty továbbra is szilárdan tartja magát.

 

Az idei epizód az Infinity Ward stúdiójában készülő Call of Duty: Modern Warfare 2 lesz. A félreértések elkerülése végett ez nem a 2009-es eredeti epizód remake-je vagy remasterelt változata, hanem a 2019-es Modern Warfare reboot egyenes folytatása. Ennek ellenére úgy hírlik, hogy az első részhez hasonlóan ebben is lesznek átfedések az eredeti játék történetével.
 


Az is kiderült, hogy a közönségkedvenc Captain John Price mellett lesznek más visszatérők is. Újra találkozhatunk John ?Soap? MacTavish-sel, Kyle ?Gaz? Garrickkel és nagy visszatérőként Simon ?Ghost? Riley-vel is. Ő az eredeti játékban meghalt, de azt egyelőre nem tudni, hogy az idei részben is hasonló sorsot szánnak-e neki a készítők.

 

E kérdésre a választ a legfrissebb hírek szerint október 28-án kaphatjuk meg. Ekkor fog megjelenni a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Azt egyelőre nem tudni, hogy az előző konzolgenerációra elkészül-e a játék.