2021.12.08.

Már tudni, mikor jön az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

PS5-re és PC-re is meg fog jelenni az utolsó két játékot magába foglaló gyűjtemény.
 

Az Uncharted széria kezdettől fogva kizárólag PlayStation konzolokra jelent meg. Az első három epizód még a PS3 legerősebb húzócímei közé tartoztak, míg a negyedik rész és annak önállóan futó kiegészítője is már a PS4 eladásait dobta meg alaposan. Utóbbi kettőt foglalja magába az idén ősszel bejelentett Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

 

A csomagba tehát az Uncharted 4: A Thief?s End és az Uncharted: The Lost Legacy kerül bele. A gyűjtemény PlayStation 5-re készül, de ami ennél is sokkal izgalmasabb, hogy emellett PC-re is meg fog jelenni. A Sony a minap azt is elárulta, hogy meddig kell várnia rá a rajongóknak.
 


PlayStation 5-re már január 28-án meg fog jelenni a gyűjtemény, amit ráadásul akár egész olcsón is meg lehet majd szerezni. Ha valaki korábban PS4-re már megvásárolta a két játékot, akkor annak már csak a PS5-ös frissítést kell kifizetnie 10 euróért.

 

Ha a játék PS4-es lemezes változatát szeretnénk PS5-ön használni, akkor minden esetben be is kell majd helyeznünk a lemezt. Ha viszont az optikai meghajtó nélküli PlayStation 5-öt vásároltuk meg, akkor sajnos ez az opció nem lesz elérhető. A Sony újra megerősítette, hogy a gyűjtemény PC-re is meg fog jelenni, ám erről egyelőre csak annyit árultak el, hogy valamikor 2022-ben várható.