2021.12.17.

Maratoni üzemidővel kecsegtet a SteelSeries Arctis 9 fejhallgató

A fejhallgató egyaránt ideális választás játékhoz és zenehallgatáshoz is.
 

A SteelSeries Arctis sorozata egy igen érdekes fejhallgatót is kínál, ez az Arctis 9, amely nem csak a játékosoknak lehet ideális választás. Ha nem vagy híve a fülbe dugós fülhallgatóknak, és egy olyan terméket keresel, amelynél nem kell állandóan az akkumulátor visszajelzőjét figyelni, akkor az Arctis 9 neked való.

 

A fejhallgató 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton képes kommunikálni akár egy PC-vel, akár egy PlayStation konzollal. Így ideális választás játékhoz, hiszen késés és lag-mentes adatátvitelt biztosít. Ugyanakkor Bluetooth-on keresztül telefonunkhoz vagy más eszközhöz is lehet párosítani, így zenehallgatáshoz is kiváló megoldást nyújt. A leválasztható mikrofonban ugyanaz a zajszűrő technológia kapott helyet, amit a haditengerészet légi irányítói is használnak.
 


A hangok megszólaltatásáról 40mm-es neodímium driverek gondoskodnak, amelyek 20-20000 Hz között teljesítenek. Emellett a DTS Headphone:X 2.0 technológiának köszönhetően tökéletes virtuális térhangzásban lehet részünk, ami nem csak a filmnézés esetén dobhat nagyot az élményen, de játék közben még inkább.

 

A SteelSeries Arctis 9 ráadásul a piacon található hasonló fejhallgatókhoz mérten szinte maratoni üzemidővel büszkélkedhet. Az akkumulátorok ugyanis normál használat mellett 20 órán át bírják egy töltéssel. Ez többszöröse a piaci sztenderdeknek. A fejhallgató emellett nem csak piszok igényes kialakítást kapott, de egyben kényelmes viselet és időtálló termék.