2021.12.23.

Máris bővült a Farming Simulator 22

Alig egy hónappal a premier után megérkezett az első ingyenes tartalmi csomag.
 

A GIANTS Software november végén dobta piacra legújabb játékát, a Farming Simulator 22-t. A nagy népszerűségnek örvendő franchise idei részében sok érdekes újdonság van, mint például az évszakok váltakozása vagy a kibővített haszonállat tenyésztés. De a lényeg a régi maradt: egy virtuális gazdaságot kell üzemeltetni benne.

 

A játék remek fogadtatásban részesült és biztosak lehetünk benne, hogy a következő hónapokban folyamatosan bővülni fog a tartalom is. Ennek egyik első lépéseként már meg is érkezett az első ingyenes frissítés, amely a szokásos hibajavításokon túl néhány újdonságot is hozott a játékba.
 


Összesen tizenhat új gép és kiegészítő debütál, köztük olyanokkal mint a Case IH Steiger. Debütál a játékban a Vervaet és a Kongskilde Agriculture márka is. Emellett a frissítés új építési lehetőségeket hozott magával, de bővült az információs panel is, amely hasznos új tudnivalókkal látja el a játékosokat.

 

A Farming Simulator 22 idén a nagy platformokat célozta meg. Így PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra jelent meg, de Stadiára is elérhető.