2022.06.21.

Még idén jön a Goat Simulator 3

A vicces játék fejlesztői kooperatív módot is ígérnek.
 

A 2014-ben megjelent Goat Simulator hamar milliók kedvencévé vált. A külső nézetes játékban ugyanis egy kecske, Pilgor kalandjait élhettük át, ami nem állt másból, mint fel-alá rohangálásból, ugrálásból és minden és mindenki felökleléséből. Mindezt ragdoll fizikával és időlassítással tálalták, amiből rengeteg vicces szituáció született.

 

A fejlesztést végző Coffee Stain Studios bejelentette, hogy készül a folytatás, a Goat Simulator 3. Úgy tűnik, arról az apróságról megfeledkeztek, hogy második rész nem is volt. Az új játék az első előzetes alapján pontosan ugyanazt az őrületet ígéri, amit az első rész.
 


A játékosok egy kecske (vagy tehén, orrszarvú, disznó stb.) bőrébe bújhatnak, akivel egy hatalmas és népes nyílt világot fedezhetnek fel. A lényeg most is a szórakozás lesz, így visszatér a ragadós nyelv is, amivel bármit és bárkit magunkkal cipelhetünk. Felvehetünk jetpacket és fegyvereket is, így rengeteg móka van kilátásban.

 

Erről tanúskodik az első előzetes is, amely egyébként a Dead Island 2 mára ikonikussá vált trailerét figurázza ki. És az is kiderül belőle, hogy a játékban négyfős kooperatív módot is kapni fogunk. A Goat Simulator 3 PC-re és konzolokra is készül, a tervek szerint valamikor idén ősszel fog megjelenni.