2022.06.30.

Még idén ősszel jöhet a Skull and Bones?

A Ubisoft kalózos játéka 2017 óta várat magára, idén végre megérkezhet.
 

A francai Ubisoft még a 2017-es E3-on jelentette be, hogy készül a Skull and Bones, egy kalózos multiplayer akció-kalandjáték, amely az Assassin?s Creed: Black Flag hajós játékmenetére épült. A játék azonban a következő években szinte teljesen eltűnt a kiadó palettájáról és évekig szó szerint semmit sem lehetett hallani róla.

 

Azóta kiderült, hogy a projekt megfeneklett és a fejlesztőknek teljesen elölről kellett kezdenie az egész munkát. Új koncepcióval született újjá a Skull and Bones, de hogy ez mit takar, azt egyelőre nem tudni, mivel a hivatalos újra bejelentésre a hírek szerint csak jövő héten kerül majd sor.
 


Viszont kiszivárgott egy olyan hír is, miszerint a játék megjelenésére már nem is kell olyan sokat várnunk. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a premiert az idei pénzügyi évre, vagyis a 2023 áprilisáig terjedő időszakra lőtte be a kiadó. A friss hírek szerint viszont ennyit nem kell majd várni rá.

 

Ha igaznak bizonyulnak ezek a hírek, akkor a Skull and Bones már november 8-án megjelenhet. Ami változás, hogy immár PC mellett nem PlayStation 4-re és Xbox One-ra számíthatunk rá, hanem PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.