2022.02.18.

Megjelent a Total War: Warhammer III

Útnak indulhatunk a Káoszpuszták felé a Creaitve Assembly új stratégiájában.
 

A Creative Assembly évtizedek óta szállítja a Total War játékokat, amelyekben többnyire valamely történelmi korszak háborúit dolgozták fel. De néhány éve fantasyre váltott a stúdió, így született meg a Total War: Warhammer, amelyhez készült egy második rész is. Mostanra pedig trilógiává bővült a franchise.

 

A Total War: Warhammer III a minap jelent meg hivatalosan. A játékban alapból a Warhammer univerzum hét népe kap helyet, köztük két olyannal ? Kislev és Grand Cathay ? amelyik korábban videojátékban sosem szerepelt. Aki előrendelte a játékot, kapott melléjük egy nyolcadik népet is.
 


A kampány egy haldokló istenről szól, aki haláltusájában lezárta a legendás Káoszpusztákat és csak démonkapukon keresztül lehet oda bejutni. Aki így tesz, annak szembe kell néznie egy sor démoni bajnokkal. Ha őket legyőzte, megrohamozhatja Bel?akor erődjét, hogy azon keresztül eljusson a haldokló istenhez. Mindegyik népnek más és más oka van erre.

 

A Total War: Warhammer III természetesen hatalmas valós időben zajló csatákat kínál, ahol különféle lények és szörnyek alkotta seregek csapnak össze egymással. A játékosok hősöket is kinevezhetnek a seregek élére, akiket fejleszteni is lehet. Mindezt nem csak a kampányban, de multiplayer módban egymás ellen is megtehetjük. A Total War: Warhammer III kizárólag PC-re jelent meg.