2023.08.21.

Megkapta bemutatkozó előzetesét a Call of Duty: Modern Warfare III

 
 

Bár voltak olyan hírek, miszerint idén nem kapunk új Call of Duty epizódot, végül ezek nem bizonyultak igaznak. Pontosabban egy ideig az Activision valóban nem tervezett új részt idén őszre, de menet közben mégis úgy alakultak a dolgok, hogy jön a Call of Duty: Modern Warfare III az Infinity Ward, a Sledgehammer Games és a Treyarch közös munkájának hála.

 

A játék meg is kapta az első nagyobb előzetesét, amelyből kiderül, hogy az események pontosan ott fognak folytatódni, ahol a tavalyi Modern Warfare II véget ért. Visszatérnek az olyan kulcsszereplők, mint Price kapitány, Soap vagy Ghost, az ügyeletes gonosz pedig a jelek szerint egy régi visszatérő, Makarov lesz.
 


A játékmenetből egyelőre túl sok részletet nem mutattak, inkább a sztorira és a karakterekre fókuszál az előzetes. Több küldetésből is láthatunk jeleneteket, illetve egy repülőgép-eltérítés is előkerül, amely sokak szerint a franchise leghírhedtebb küldetésére, a no Russianre utal.

 

A Call of Duty: Modern Warfare III a tervek szerint november 10-én fog megjelenni és az előzetes hírekkel ellentétben PC, PlayStation 5 és Xbox Series X mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is el fog még készülni.