2024.03.14.

Megmutatta egyik játékmódját a Delta Force: Hawk Ops

A Havoc Warfare-ben földön, vízen és levegőben is csatázhatunk majd.
 

A Tencent Gaming jóvoltából támad fel az egykor szebb napokat is megélt Delta Force sorozat. Ráadásul a kiadó úgy látja, egy ingyenes multiplayer játék lehet a legjobb formája a feltámadásnak, ezért a Delta Force: Hawk Ops pontosan ilyen játék lesz.

 

A napokban érkezett egy vadonatúj trailer hozzá, amelyben az egyik új játékmódot mutatják meg működés közben. Bár a Delta Force mindig is egy taktikai shooter próbált lenni, most sokkal inkább elmennek a Call of Duty vagy a Battlefield által képviselt irányba. A Havoc Warfare játékmódban így nem csak gyalogosan, de járművekkel is csatázhatunk.
 


A trailer tanúsága szerint tankokkal, helikopterekkel és páncélozott csónakokkal is közlekedhetünk a méretes pályákon, amely a nagy gépesített tűzerő miatt rombolható is lesz. Az épületek falait be lehet robbantani, így új útvonalak és fedezékek jönnek majd létre, a játékosoknak mindig résen kell lenniük.

 

A Delta Force: Hawk Ops a videók alapján kifejezetten pofásnak tűnik. A veterán rajongók viszont éppen a fent említett játékokhoz való hasonlósága miatt aggódnak. Hogy jogosak-e a félelmeik, azt majd a premier után megtudjuk, de ennek dátuma egyelőre nem ismert.