2022.05.20.

Mégsem idén jön a Test Drive Unlimited Solar Crown

A szimulátorról az is kiderült, hogy két platformra az előzetes tervekkel szemben mégsem fog megjelenni.
 

A NACON még 2020-ban jelentette be, hogy a KT Racing stúdiójában új autós játék készül, méghozzá az egyik legrégebbi múlttal rendelkező franchise új része. Ez a Test Drive Unlimited Solar Crown, amely az eddig látott előzetesek alapján nagyon ígéretes játék lesz.

 

Sajnos azonban a bejelentése óta alig-alig lehetett hallani arról, hogy miként is halad projekt. Amikor legutóbb újdonságokról számoltak be a készítők, kiderült, hogy idén szeptemberben jelenhet meg a játék minden fontosabb platformra. Mára viszont kiderült, hogy ebből egyik állítás sem állja meg többé a helyét.
 


A játék Hong Kong szigetére repíti majd a játékosokat, akiknek bő félezer km-es úthálózat áll majd rendelkezésére. Autók terén természetesen igen széles lesz a kínálat, egészen a legritkább, legdrágább luxusautókig. A játékosok a városban egymással rivalizáló két banda, a Streets és a Sharps között választhatnak. Előbbi egy raktárban rendezte be főhadiszállását, utóbbi pedig egy luxus felhőkarcoló tetején.

 

Bár az eredeti tervek arról szóltak, hogy néhány hónapon belül megérkezik a játék, sajnos ezt elhalasztották a készítők. A Test Drive Unlimited Solar Crown, hogy a lehető legtökéletesebb élményt nyújthassa, csak valamikor 2023-ban jelenhet meg. Ekkor is csak PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre. Vagyis a játék PlayStation 4 és Xbox One változatait törölték.