Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.23.

Mégsem jön júniusban a Life by You

A The Sims nagy kihívójának tartott játék premierdátumát elhamarkodottan jelentették be.
 

A The Sims nem csak műfajteremtő játék volt a maga idejében, de máig e műfaj koronázatlan királya. Az életszimulátor a videojátékos történelem egyik legnagyobb sikertörténete, amelyet számos alkalommal próbáltak már meg letaszítani a trónról, de sosem sikerült. Az egyik új kihívó a Life by You, ám vannak gondok a projekt körül.

 

A játékot a Paradox Interactive fogja kiadni, akik a Paradox Tectonic stúdió csapatát bízták meg a fejlesztéssel. A projektet ráadásul az a Rod Humble irányítja, aki a már említett The Sims életre keltésében is vastagon kivette anno a részét. Mondhatjuk tehát, hogy a legjobb kezekben van az új életszimulátor, amely az eddig látottak alapján valóban nem ígérkezik rossz játéknak.
 


A fejlesztők nemrégiben elő is rukkoltak egy premierdátummal. Eszerint a korai változat június 4-én rajtolna el, ám mostanra kiderült, hogy ez nem így lesz. A fejlesztők egy hivatalos közleményben kértek elnézést a kíváncsi és türelmetlen rajongóktól. Elmondásuk szerint elhamarkodottan jelentették be a dátumot, mert a játék egyelőre nem tart ott, hogy kiadható legyen.

 

A legaggasztóbb a dologban, hogy nem is jelöltek meg új premierdátumot. Ez pedig azt sejteti, hogy a játék körül valóban olyan súlyos gondok vannak, amelyeknek megoldásáról egyelőre nem mernek jóslatokba bocsátkozni. Így most nem tudni, hogy a Life by You végül mikor rajtolhat el.