2022.11.28.

Méregdrága gamer monitor az LG-től

Az újdonság egy TV méretével és árával vetekszik.
 

Az LG továbbra is az egyik legnagyobb névnek számít a televíziók piacán, de az ettől csak egy karnyújtásnyira fekvő monitorok piacán is elég nagy szeletet birtokol. Ide szánja a minap bemutatott legújabb termékét is, egy gamer monitort.

 

Az LG UltraGear 45GR95QE-B kódnevű eszköz nem lesz olcsó, de cserébe elég izmos terméket kapunk. A névből már sejthető, hogy egy monitor szemmel nézve batárról van szó a maga 45 hüvelykes képátlójával. A 21:9 képarányú kijelzőt 800R mértékben meg is hajlították.
 


Mivel LG monitorról van szó, senki se lepődhet meg azon, hogy OLED panelt kapott, amely 3440*1440 pixeles felbontást kínál. Már ez is elég szép, de ráadásul ezt akár 240Hz-en is képes frissíteni. Nem hiányzik így az AMD FreeSync Premium és az Nvidia G-Sync támogatás sem.

 

A hátoldalon két darab HDMI és egy darab DisplayPort csatlakozó kapott helyet az USB mellett. A monitorhoz távirányító is jár. Az LG viszont egy kisebb használt autó árát kéri el az újdonságért, ugyanis aki ilyet szeretne otthonra, annak 1700 dollárt kell kifizetnie érte.