2023.01.30.

Mozgásban a februárban érkező Wild Hearts

Az új videóban egy kardfogú tigrisre emlékeztető hatalmas szörnyet nézhetünk meg.
 

Az EA felügyelete mellett készül már egy ideje a japán Omega Force legújabb játéka, a Wild Hearts. A stúdió híres a külső nézetű akció-szerepjátékairól és ebből a sorból ez sem fog nagyon kilógni. Egy kooperatív módbar gyúrt fantasy szerepjátékhoz lesz szerencsénk néhány héten belül.

 

A játék legutóbbi előzetesében a ránk váró megannyi szörny egyikét, egy Aragane-t vagy más néven Golden Tempestet nézhetünk meg közelebbről. A videóban egy csapat harcos küzd a fenevaddal, akik mind egyedi támadásokat és technikákat vetnek be ellene. Van, aki közelről, mások távolról támadják, de olyan is akad, aki repülő tákolmányával a levegőből támad.
 


A Golden Tempest egy hatalmasra nőtt szörnyeteg, amely leginkább egy kardfogú tigrisre emlékeztet. De van két hosszúra nőtt csápja is, illetve a farka is veszélyes fegyver. A Golden Tempest a szél erejére alapozza különféle támadó technikáit, erre is láthatunk példát a videóban.

 

A Wild Hearts hosszú idő után az első új fantasy szerepjáték lehet, amely megjelenik az EA zászlaja alatt. A játékra már nem is kell sokat várni, ugyanis a premierre február 17-én kerül majd sor. Ekkor PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik meg.