2022.02.24.

Mozgásban a Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5

Első gameplay-bemutatóját kapta a crossmotorozás hivatalos játéka.
 

Évek óta fut már az olasz Milestone stúdió motoros sorozata, amely a motorozás egyik legnépszerűbb ágát, a crossmotorozást dolgozza fel. A Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 most vadonatúj előzetest kapott, amelyben először nézhetjük meg mozgás közben a játékot.

 

A bő két és fél perces video az egyik futamot mutatja be egy arénában. Előbb külső nézetben láthatjuk, milyen lesz a virtuális sárdagasztás, majd a video vége felé átváltanak belső nézetbe, mert ilyen opció is lesz. A fejlesztők azt ígérik, nem csak a grafika lesz szebb az előző részekhez képest, de az irányítás is javul.
 


Teljesen újraírják a motorok irányítását, megújul a mozgásokért felelős fizikai rendszer is. Ez figyeli majd a felfüggesztéseket is, precízebb és szabadabb irányítást engedve a játékosoknak. Ezzel együtt is könnyű lesz eldobni a motort, erre is külön rendszer figyel majd. Minden esés hatással lesz nem csak a motor, de a motoros tulajdonságaira is.

 

Tartalom terén kibővített karriermódra, gyakorlási lehetőségekre és pályaszerkesztőre is lehet számítani. Utóbbihoz visszatér majd a korábban már meghirdetett verseny is, ahol a legjobb rajongói pályákat keresik. A Monster Energy Supercross: The Official Videogame március 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra.