Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.18.

Mozgásban a The Casting of Frank Stone

A Dead by Daylight univerzumában játszódó horror kalandjátékon az Until Dawn fejlesztői dolgoznak.
 

Az utóbbi évtized egyik, ha nem a legsikeresebb horror játéka a Dead by Daylight volt. Az aszimmetrikus túlélőhorrorban egy csapat fiatal küzd valamilyen rémlény ellen, előbbieknek a meneküléshez szükséges részfeladatokat kell teljesítenie, utóbbinak pedig egyenként levadászni őket. A játékhoz tavaly több spin-offot is bejelentettek, az egyik a The Casting of Frank Stone, amely most mutatta meg magát először igazán.

 

A játékon a horror kalandjátékok nagy mestere, a Supermassive Games stúdiója dolgozik. Nekik köszönhetjük az Until Dawn, a The Quarry és a The Dark Pictures Anthology játékokat is. A The Casting of Frank Stone első nagyobb előzeteséből is azonnal lejön, hogy a fentiek mintáját fogja követni.
 


A történet a ?80-as években játszódik, amikor négy fiatal horrorfilmet akar forgatni Cedar Hill városában. A város mellett van egy elhagyatott régi malom, ahol egykor Frank Castle az áldozatait meggyilkolta. Ezért hívják Murder Millnek, a srácok pedig ideális helyszínnek vélik, hogy filmjüket elkészítsék. Csakhogy a hely még nem engedte el teljesen Frank Stone szellemét.

 

A horror kalandjáték a stúdióra jellemző moziszerű élményt nyújtja majd, a játékosok pedig a döntéseik révén befolyásolják, hogy a szereplők közül ki éli túl a kalandot és ki hal meg. A játék jelen állás szerint csak PC-re készül és még idén meg fog jelenni, de nagyon valószínű, hogy konzolokról sem marad majd távol.