05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.06.29.

Nagy frissítést kapott a LEGO 2K Drive

A játékba Fast and Furious járgányok is kerültek.
 

Május közepén jelent meg a 2K Games és a Visual Concepts új játéka, a LEGO 2K Drive. Ebben a játékosok a kockavilág egy benzingőzös szegletébe látogathatnak el, ahol minden a száguldásról szól. Rengeteg versenyen vehetnek részt akár szárazföldön, akár a vízen, ráadásul a járgányuk is menet közben alakul át annak függvényében, hogy épp milyen terepen száguld.

 

A fejlesztők elkészült a játék első nagy bővítésével, ezzel elrajtolt a Season 1. A frissítéssel száz új teljesíthető szint és verseny került a kínálatba, amelyek ismét rengeteg új kihívással kecsegtetnek. Emellett új járművek, karakterek és építőelemek is debütáltak.
 


A tíz új járgány között ott vannak a Fast and Furious filmek legendás autói, mint a Dodge Charger R/T és a Nissan Skyline GT-R. Ezeken kívül debütált Bricklandia Fast Crew, benne négy új karakterrel: Rita és Lita versenyzők, Doug pilóta, Ronnie pedig szerelő. Mindegyiküket hozzáadhatjuk a saját karaktergyűjteményünkhöz.

 

A fentieken túl a szerkesztő is sok új elemmel és matricával bővült. A season 1 már elérhető PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre is.