2024.02.20.

Négy videón mutatja meg magát a Serum

A játékban csak egy elixír képes életben tartani, miközben szó szerint minden veszélyes lesz ránk.
 

Érdekes játékon dolgozik a Game Island stúdió. A Serum egy belső nézetű túlélőjáték lesz, amely egy igencsak zord világban játszódik: a mi világunkban. A sztori szerint az emberiség végül csak tönkretette a bolygót és annak felszínén már nem nagyon lehet életben maradni, mivel mindenféle lény vadászik ránk. A készítők viszont gondoltak a játékosokra és mindjárt négy videót is közzétettek, amelyekben túlélési tanácsokat osztogatnak.
 


A fenti videóban a világban ránk leselkedő veszélyekre hívják fel a figyelmet. Lesznek mutáns szörnyek az aprótól a hatalmasig, felrobbanó növények, mérgező köd, az életünkre törő boss lények és a legfontosabb: a ketyegő óra, ami a szérum beadására figyelmeztet.
 


A második videóban a túlélésünkhöz elengedhetetlen nyersanyagok és erőforrások a téma. Különböző növényeket kell begyűjtenünk, az elhullott lények szerveit is felhasználhatjuk, lomokat és elektromos alkatrészeket gyűjthetünk, de a leghasznosabbak a tervrajzok lesznek, amelyek alapján tárgyakat készíthetünk.
 


A harmadik videóban öt általános túlélési tanácsot kapunk. A legfontosabb, hogy folyamatosan figyeljünk az időzítőre, ne menjünk túl messzire a biztonságos zónáktól, gondosan állítsuk össze a felszerelésünket, készítsünk stratégiát és mindenekelőtt folyamatosan fejlesszük a főhadiszállásunkat.
 


Az utolsó videóban pedig öt érvet hoznak fel a készítők arra, hogy miért is lesz jó nekünk játszani a Serummal. Ezeket nem soroljuk fel, nézzétek meg a videót! A Serum a tervek szerint valamikor a második negyedévben fog megjelenni kizárólag PC-re.