2023.04.25.

Nézz bele a Park Beyondba!

Ezúttal a játék menedzsment funkcióit mutatták meg a készítők.
 

Idén nyáron újabb vidámparkmenedzser játék lép a ringbe, hogy megküzdjön az e népszerű műfaj és téma legjobbja címért. Nem kis fába vágta a fejszéjét a Limbic Entertainment, de az eddig látottak alapján jó úton járnak. Most új trailert kapott a Park Beyond.

 

A játék azzal próbál meg kitűnni a többi közül, hogy itt igazán nyakatekert hullámvasutakat és attrakciókat építhetünk meg, amelyek olykor ellent mondanak a józan észnek, de talán még a fizika törvényeinek is. Emellett viszont alapvetően egy klasszikus parkmenedzser tycoon lesz.
 


Ennek megfelelően a feladatunk vidámparkok felépítése és üzemeltetése lesz, lehetőség szerint nyereséggel. Ehhez minden menedzseri eszközt a kezünkbe kapunk. Nekünk kell megtervezni és felépíteni a parkot, beleértve az utakat, a kiszolgáló létesítményeket, padokat, kukákat, derokációkat is. Emellett ki kell kalkulálnunk az árakat, személyzetet kell alkalmaznunk és fejleszteni a parkot.

 

A Park Beyond jó eséllyel indulhat a fenti címért, ehhez csak arra van szükség, hogy a jó ötletek mellé korrekt játékmenet és irányítás, valamint jó optimaliziáció párosuljon. Hogy így lesz-e, az a június 16-i premier után kiderül.