05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.07.13.

Nézz bele a Test Drive Unlimited Solar Crownba!

Félórás bemutató kapott az autós játék, amely csak jövőre jelenhet meg.
 

A NACON és a KT Racing évek óta dolgozik az egyik legnagyobb múltra visszatekintő autós játék új epizódján. A legelső Test Drive epizód még 1987-ben jelent meg, az elmúlt közel négy évtizedben pedig számos folytatást kapott. A széria 2006-ban reformon esett át és megszületett a Test Drive Unlimited, amelynek új része a Test Drive Unlimited Solar Crown lesz.

 

Ez kapott most egy érdekes új videót, amelyben a fejlesztők és néhány kiválasztott szerencsés rajongó együtt próbálják ki a játékot. A videóban így mi is kapunk egy kis ízelítőt a játékmenetből, láthatjuk a különféle luxusautókat, amint a távol-keleti környezetben kerülgetik a forgalmat.
 


A játékban Hong Kongban fogjuk tövig nyomni a gázpedált, amely az ígéretek szerint fél ezer kilométernyi úthálózatot jelent. Az események két rivális banda, a Sharps és a Streets közti versengés körül bonyolódnak majd, a játékosok maguk dönthetik el, hogy melyikhez csatlakoznak. A Streets az underground életstílust, a Sharps pedig a luxust fogja képviselni.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown 2020 óta készül és bár eleinte 2021-re, majd 2022-re, végül 2023-ra datálták, még mindig nem jelent meg. Sőt, most már az is biztos, hogy idén sem fog, csak valamikor 2024-ben. Előtte viszont a napokban tartják majd az első zárt bétát.