2024.03.16.

Nyáron jelenik meg az F1 Manager 2024

Az új sorozat két éve indult, idén kapja meg harmadik epizódját, amely fontos újdonságot hoz magával.
 

A foci szerelmesei immár évtizedek óta menedzselhetik kedvenc csapataikat a Football Manager szériának hála. Valami hasonlót építene fel a Frontier Developments, csak épp a száguldó cirkusz esetében. A projekt 2022-ben indult az F1 Manager 2022-vel, amely tavaly kapott egy folytatást. Idén nyáron pedig trilógiává bővül.

 

Az F1 Manager 2024 az előző két epizód által kitaposott úton halad tovább. A játékosok a teljes 2024-es szezont lejátszhatják, ehhez pedig a karrier játékmódban kiválaszthatják a kedvenc istállójukat, hogy annak pilótáit terelgessék a bajnoki cím felé. Ehhez rengeteg adat és lehetőség a játékosok rendelkezésére áll.

Ami viszont egyértelműen jobbá teheti az idei részt az elődeinél, az Create a Team játékmód. Ebben ugyanis már nem csak meglévő istállókat irányíthatunk, de azok mintájára elkészíthetjük a sajátunkat. Megtervezhetjük a logót, az autót, szerződtethetünk pilótákat, összeállíthatjuk az egyedi személyiségekkel rendelkező stábot, versenyeket vezényelhetünk le.

 

Az F1 Manager 2024 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg, de a cél az idei nyár.