2023.07.24.

Ők lesznek a Mortal Kombat 1 első DLC-karakterei

Hat új harcos érkezik a verekedős játékhoz jövőre.
 

A Mortal Kombat széria idén új rebootot kap, hiszen az ősszel megjelenő Mortal Kombat 1 teljesen újraindítja a játék történetét. Ebben már Liu Kang, mint tűzisten lesz jelen, aki teljesen új világot teremtett. A régi szereplők zöme persze visszatér, néhányan egy picit más helyzetben mint megszokhattuk. Viszont már most tudni, hogy kik lesznek az első DLC-karakterek.

 

A sorozat legutóbbi részeinél már megszokhattuk, hogy időközönként érkező Kombat Pack csomagokban új harcosokkal bővül az alapjáték kínálata. Ezekben a csomagokban általában régebbi epizódok harcosai, valamint külsős vendégszereplők egyaránt helyet kaptak. Utóbbiak közé tartozott például a Terminator, a Predator, az Alien, Rambo, Freddy Krueger vagy épp Jason Voorhees is.
 


A Mortal Kombat 1 első ilyen kiegészítője 2024 tavaszán fog megjelenni. Ebben hat új harcos kap helyet: három régebbi MK-karakter és három vendégszereplő. A régi visszatérők közül a legnagyobb Quan Chi, mellette ott lesz Takeda és Ermac is. A vendégszereplők pedig Omni-Man, Homelander és Peacemaker lesznek.

 

A Mortal Kombat 1 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, illetve Nintendo Switchre készül. Ha nem jön közbe semmi, akkor a premier szeptember 19-én lesz.