2021.05.27.

PC-re tart az Uncharted 4?

A PlayStation 4 egyik legerősebb játékáról érdekes hírek érkeztek.
 

A Detroit: Become Human, a Beyond Two Souls, a Horizon: Zero Dawn, a Days Gone vagy épp a Death Stranding után könnyen lehet, hogy egy újabb PlayStation-exkluzív játék készül el PC-re. Méghozzá a PlayStation 4 egyik legerősebb játéka, az Uncharted 4: A Thief?s End.

 

A Naugty Dog játéka még 2016-ban jelent meg kizárólag PlayStation 4-re. A történet természetesen ismét Nathan Drake és barátai kalandjait mesélte el, ezúttal is egy kalóz legendája után kutatva. A játék kétségkívül a teljes franchise legjobban sikerült epizódja volt, amely egyelőre a mindenkori főszereplő búcsúja is volt egyben.
 


A Sony az elmúlt években elkezdte több korábbi exkluzív játékát is átportolni PC-re, ezek az átiratok ráadásul általában technikailag is jól sikerültek. Egyelőre nem hivatalos, hogy az Uncharted 4 lenne a következő, de egy befektetőknek tervezett belsős rendezvény kiszivárgott programfüzetében szerepel a címe, méghozzá a Days Gone mellett, a ?tervezett további PC-s megjelenések? kategóriában.

 

Amíg hivatalos megerősítés vagy cáfolat nincs, nem lehet ennél többet tudni. De valószínűleg hamarosan a Sony tiszta vizet önt majd a pohárba. És ha kiderül, hogy valóban PC-re tart az Uncharted 4, akkor lehet törni a fejünket, hogy vajon a sorozat első három részével mi lesz a helyzet?