2015.06.12.

Razer DeathAdder World of Tanks, csatára termett

Speciálisan a World of Tanks játék ihlette a Razer DeathAdder sorozatú egerét, amely természetesen bármilyen játék közben megállja a helyét.

Razer DeathAdder World of Tanks, csatára termettTankok közt is kitűnik

 
A Razer mindig is a játékosok kedvében igyekezett járni, de most speciálisan a World of Tanks rajongóinak kedveskedik, egy speciálisan ehhez a játékhoz készített egérrel. Az ergonomikus külsejű, jobbkezes kialakítású irányító hosszú távon is kényelmes használatot biztosít. Érzékenysége 6400 dpi-s értéket képvisel, a gyorsulást pedig 4G sebességig is képes lekövetni. A versenyeken is kiválóan használható egérhez korlátlan számú profil menthető el a Razer felhőjében, így bárhol a megszokott beállításokkal lehetséges a játék.
 

A gombok és a görgő

 
Az ötgombos kialakítás extra megoldásokat is rejteget. Rögtön itt van az oldalsó gombok gumiborítása, amelyek még biztonságosabb és precízebb vezérlést biztosít. A csatatér nagyítása az eddigieknél lényegesen gyorsabban is történhet görgetőkeréknek köszönhetően, amely akár több százmillió görgetést is kibír, a gombok gyorsaságát és élettartamát pedig, az Omron kapcsolók biztosítják.

A Razer DeathAdder World of Tanks egér a tankok és minden egyéb jármű, vagy művelet irányításához is tökéletes.