2023.10.13.

Érezd a hullámot – itt az új ergonomikus Logitech billentyűzet

A vezeték nélküli újdonság a Wave Keys nevet kapta.
 

A Logitech évek óta szinonimája a kiváló minőségű, de általában nem olcsó perifériáknak. Ezúttal az egyébként is igen széles termékpalettával rendelkező billentyűzeteik táborát erősítik egy újdonsággal, amely elsősorban talán inkább az irodai használatot célozza.

 

A Wave Keys arról kapta a nevét, hogy ergonomikus kialakítást kapott. Nem mechanikus billentyűzetről van szó, a billentyűkupakok alatt hagyományos, membrános technológiát találunk. A tervezéskor a mérnökök igyekeztek a lehető legszűkebbre venni a billentyűk közti távolságot, így egy hagyományos billentyűzetnél valamivel keskenyebb lett.
 


Vezeték nélküli klaviatúraként a kommunikációról 2,4Ghz-es adóegység vagy Bluetooth 5.1 gondoskodik, de összesen egyszerre három forráshoz lehet csatlakoztatni. Az újdonság támogatja a Logitech Flow technológiáját, így kényelmesen lehet több gépen is párhuzamosan dolgozni, azok között adatokat mozgatni.

 

A Wave Keys a gyártó ígérete szerint egy pár AAA ceruzaelemmel akár három évig is kibírja. Elérhető lesz sötétszürke, piszkosfehér és rózsaszín kivitelben is. A többrétegű memóriahabos csuklótámasz nem levehető, így ez is az eszköz része. A Logitech újdonsága mától érhető el a boltokban, az ajánlott fogyasztói ára 34 000 forint.