2021.11.16.

Saját trailert kapott a Marvel’s Avengers Pókember DLC-je

A karakter a hónap végén érkezik, de csak PlayStation konzolokra.
 

A Crystal Dynamics tavaly megjelent szuperhősös akció-szerepjátéka, a Marvel?s Avengers már kapott néhány DLC-t, amelyekben további hősök csatlakoztak a Bosszúállókhoz. Hamarosan újabb csomaggal bővül a kínálat.

 

Van viszont egy kis csavar a történetben. Azt már nagyjából a játék premierje óta lehetett tudni, hogy előbb-utóbb Spiderman is felbukkan majd a játékban, mint játszható karakter. Ám idővel az is kiderült, hogy ezt csak szűk körben fogja megtenni. A karakter körüli licenc mizéria miatt ugyanis kizárólag a játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készült változatában lesz majd elérhető.
 


A Spider-Man with Great Power címre keresztelt DLC a minap megkapta első hivatalos előzetesét. Ebben sajnos játékmenetet nem láthatunk, vagyis az továbbra is kérdéses, hogy milyen is lesz majd irányítani a karaktert. A videóban viszont kapunk egy kis ízelítőt a stílusából, humorából és a harcmodorából is.

 

Mivel PlayStation konzolokon már van egy remekül sikerült Pókember videojáték, nagyon nagy a nyomás a fejlesztőkön, hogy megfelelő élményt nyújtson majd a DLC. Hogy így lesz-e, arra csak november 30-án kapunk választ. A Marvel?s Avengers a Sony konzoljai mellett PC-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra is elérhető.