2023.05.12.

Saját üzletláncot építhetünk a Rich Dad Simulatorban

Először csak egy kis közért lesz a gondjainkra bízva, de idővel a város legnagyobb üzlethálózatát építhetjük ki.
 

Évek óta a szimulátorok korát éljük, ebben a lengyelek, franciák és németek járnak az élen. Ezt a sort fogja gyarapítani elvileg még idén a Rich Dad Simulator is. Bár a cím mást is sugallhat, valójában egy kiskereskedelmi egység lesz a gondjainkra bízva benne.

 

A játékosok megörökölnek egy lepukkant kis boltot, amit saját kezűleg kell felújítaniuk és felfuttatniuk. Ehhez ki kell takarítani, újra be kell rendezni, majd elmenni árúért, feltölteni a polcokat és belőni a megfelelő árakat. A játékosok dolga lesz minden az árubeszerzéstől a pénztárgép kezelésén keresztül a takarításig minden.
 


Ha elég ügyesen dolgoznak, később újabb üzlethelyiségeket vehetnek és új egységeket nyithatnak. Alkalmazottakat vehetnek fel és idővel már egy egész üzletlánc menedzserévé válhatnak. Már nem kell beállniuk a pénztárba, csak gondoskodni az üzletek működéséről.

 

A Rich Dad Simulator az első előzetes alapján elég ígéretes projektnek tűnik. Bár pontos premierdátum egyelőre nincs, a tervek szerint valamikor az év végén jelenhet majd meg a játék. A fejlesztés kizárólag PC-re folyik.