2023.01.16.

Száguldás a TT Isle of Man 3-ban

A motoros játék első előzetesét kapta.
 

A NACON még múlt ősszel jelentette be, hogy trilógiává bővül a motoros videojáték-sorozatuk, a TT Isle of Man. A játékok a világ egyik leghíresebb és egyben legveszélyesebb motorversenyét dolgozzák fel. Az első két részt még a KT Racing hozta tető alá, de a harmadik epizódon már a RaceWard Games stúdió dolgozik.

 

A TT Isle of Man: Ride on the Edge 3-ban a játékosok 32 történelmi és aktuális pályaszakaszt teljesíthetnek. Két verseny között is lesz lehetőségük motorozni, mivel a sziget 200 km-nyi úthálózatát teljes egészében bejárhatják. Istállóból, versenyzőből és egyedi versenymotorból közel 40 kerül a játékba.
 


A fenti videó az egyik versenyből láthatunk részletet. Hol belső, hol külső nézetben száguldunk a többnyire enyhe ívekből álló kisvárosi útszakaszon, ahol a motor olykor átlépi az óránkénti 300 km-es sebességet is. A sebességérzet a videóból is remekül átjön.

 

A TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is el fog készülni. Pontos megjelenési dátuma még nincs, de várhatóan idén májusban debütál.