2023.06.26.

Szeptemberben jön a Men of War II

A második világháborús stratégia új előzetesben kapott megjelenési dátumot.


A Fulqrum gondozásában készül a Best Way stúdió következő stratégiai játéka, a Men of War II, amelynek már több bétája is volt az elmúlt időszakban. Hol a multiplayer, hol a single player módokat lehetett kipróbálni. De most már nem kell túl sokat várni a teljes játékra sem.

 

A Men of War II három nagy kampánnyal várja majd a játékosokat. Az egyikben az amerikai katonákat irányíthatjuk, ahogy fokozatosan nyomulnak előre Berlin felé. A német kampányban épp ennek ellenkezőjét, szisztematikus visszavonulást kell levezényelnünk a lehető legkisebb veszteségekkel. A harmadik kampány pedig az orosz oldalt képviseli, akik német páncélosokat próbálják meg feltartóztatni.
 


A játékban ismét a realisztikus ábrázoláson és irányításon lesz a hangsúly. A katonákat és a járműveket is lehet majd direkt irányítani, ami egyedülálló taktikázási élményt nyújt, miközben törekedni kell a stratégiai célok megvalósítására. Mindezt kifejezetten igényes megvalósítással, teljesen rombolható környezettel.

 

A Men of War II kizárólag PC-re készül. Megjelenésére már csak pár hónapot kell várni, mert az igen sűrűnek ígérkező szeptemberi hónapban, egészen pontosan szeptember 20-án debütál majd a boltok polcain.