2023.08.23.

Szeptemberben rajtol a The Crew: Motorfest

A játék a gamescomon kapta meg a launch trailert, az első pár napban ingyen kipróbálható lesz.
 

A Ubisoft alapvetően nem az az autós-játékos kiadó, de azért ebben a műfajban is kipróbálta már magát. A The Crew 2014-ben, a The Crew 2 pedig 2018-ban jelent meg, de azzal együtt, hogy jól néztek ki és voltak jó ötletek is bennük, a világot nem tudták megrengetni. Most harmadszor is megpróbálják a The Crew: Motorfesttel.

 

A játék a gamescomon kapott launch trailert, amely egy picit összefoglalja, milyen élményekben is lesz részünk. Nem csak a legdrágább és legmenőbb luxusautókkal száguldozhatunk majd, de akár terepjárókat és quadokat is lehet majd vezetni. A fejlesztők ígérete szerint óriási listából válogathatunk majd: hatszáznál is több jármű kerül a játékba.
 


A versenyeknek ezúttal Hawaii, azon belül is Oahu szigete ad majd otthont. Itt hatalmas úthálózat áll majd a játékosok rendelkezésére, hogy csak úgy kocsikázzanak vagy összemérjék vezetői tudásukat egymással. Mert bizony a hangsúly most is inkább a közös játékon, az online versenyeken lesz, amelyeken egyszerre akár 32-en is elindulhatnak majd.

 

A The Crew: Motorfest bár most kapott megjelenési előzetest, még egy picit várni kell rá, hiszen a premier szeptember 14-én várható. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Hasznos tudni, hogy a premiert követő három napban, vagyis szeptember 17-ig mindenki szabadon kipróbálhatja majd a játékot, összesen öt órányi játékidő erejéig.