Kategóriák
2019.11.12.

T3 RUSH – a Corsair legújabb gamer széke

Az új generáció már légáteresztő borítást kapott.


A Corsair is igazi mindenessé lépett elő az évek során, hiszen termékpalettáján szinte nincs olyan informatikai kiegészítő, ami ne szerepelne. A hűtőrendszerek, egerek, billentyűzetek, számítógépházak, memóriamodulok, headsetek és tápegységek mellett egy ideje már gamereknek szánt székek is megtalálhatóak.
 


Ezek kínálata bővült most az új T3 RUSH-sal, amely tulajdonképpen a T-széria harmadik generációját takarja. A korábbi változatok is számos igényt kielégítettek, de a mérnökök és tervezők igyekeztek itt-ott csiszolni a megoldásokon. Így a T3 teljes felületét légáteresztő borítást kapott, hogy több órányi játék alatt se váljon kényelmetlenné az ücsörgés.

 

A háttámlát 90-180 fok között lehet teljesen szabadon mozgatni, így akár hanyatt is dőlhetünk, ha két parti között szusszannánk pár percet. A háttámlára egyébként egy derekat és egy nyakat megtámasztó párnát is lehet rögzíteni. Az ülősmagasság mellett a két karfát is lehet állítani. Utóbbit szinte bármilyen irányba: fel és le, előre és hátra, ki és be, valamint jobbra és balra is forgatható.
 


A Corsair T3 RUSH három színváltozatban lesz kapható: teljes grafit, szürke és fehér, valamint szürke és grafit. A gyártó két év garanciát vállal a termékre, amely 299 dolláros ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.