2022.02.15.

Távolról is szemmel tarthatjuk otthonunkat az EZVIZ C6N intelligens Wifi IP kamerával

A kamerának nincs vakfoltja, intelligens éjszakai infravörös megvilágítással és mozgáskövető funkcióval is rendelkezik.


Sokan gondoltunk már rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne módunk akkor is szemmel tartani otthonunkat, ha épp nem vagyunk otthon. Erre a feladatra termett az EZVIZ C6N intelligens Wifi IP kamera, amely akkor is figyel, ha mi távol vagyunk, és számos intelligens funkciójának köszönhetően semmiről sem maradunk le.

 

A C6N egy 360 fokos látózmezővel rendelkező kamera, amelynek nincs vakfoltja, így a helyiség minden pontját szemmel tarthatjuk. Ezt egészíti ki az intelligens mozgáskövető funkció: ha a kamera bármilyen mozgást észlel, képes azt lekövetni, miközben akár figyelmeztető képüzenetet is küld a felhasználónak. Mindez az éjszaka sötétjében sem jelent neki akadály, hiszen infravörös megvilágítással is rendelkezik.
 


Ráadásul utóbbit képes mindig a fényviszonyoknak megfelelően automatikusan kalibrálni, így az éjszakai felvételek sem égnek be, sokkal több részlet marad látható rajtuk. A beépített microSDXC-foglalatnak köszönhetően több opciónk is van a felvételek tárolására. Egyrészt a memóriakártyára akár 256 GB-nyi felvételt rögzíthetünk, de erről az EZVIZ Cloud szolgáltatásának köszönhetően biztonsági másolatot is készíthetünk.

 

A kamera kétirányú kommunikációs lehetőséget is biztosít a saját fejlesztésű EZVIZ alkalmazás segítségével. Így akár családunkkal is beszélhetünk rajta keresztül. És persze nem hiányzik az alvó üzemmód sem, ha nem szeretnénk, hogy a kamera a magánéletünket is rögzítse. A C6N 2 megapixeles és 4 megapixeles változatban is elérhető, előbbi 15, utóbbi 20 fps sebességgel rögzít, látószögük pedig 85 és 124 fok.