2023.08.11.

Átjárás lesz az új Call of Dutyba

A tavalyi játék szinte minden tartalmát átvihetjük majd az ideibe.
 

Néhány napja vált hivatalossá, hogy novemberben jön a Call of Duty: Modern Warfare III, amely eredetileg csak egy kiegészítő lett volna a tavalyi Modern Warfare II-höz. A fejlesztő Infinity Ward eddig nem sok részletet árult el a játékról, de egy korábban beharangozott új funkciót most elmagyaráztak.

 

A Call of Duty széria két évtizedes történelme során még sosem volt lehetősége a játékosoknak, hogy egyik játékból a másikba vigyék át az ott megszerzett, megvásárolt vagy feloldott tartalmaikat. Ilyesmi csak a Warzone mellékágban volt eddig jelen. Most viszont megadják a lehetőséget, hogy szinte minden Modern Warfare II tartalmunkat átmentsük a Modern Warfare III-ba.
 


Fontos tudni, hogy ez csak az olyan tartalmakra (fegyverekre, skinekre, bundle-ökre, operátorokra) érvényes, amelyeket támogat az új játék. Vagyis egy olyan skint nem vihetünk át, ami egy a Modern Warfare III-ban nem szereplő fegyverhez tartozik. Szintén fontos részlet, hogy az átjárhatóság nem kétirányú, a Modern Warfare III tartalmait nem lehet átvinni a Modern Warfare II-be. Illetve érdemes észben tartani, hogy a Modern Warfare II-ben fel nem oldott tartalmakat nem lehet a Modern Warfare III-ban feloldani.

 

A Call of Duty: Modern Warfare III a tervek szerint november 10-én fog megjelenni várhatóan PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Addig biztosan megkapjuk az első előzeteseket és a további részleteket is.