05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.07.07.

Több új harcos is bemutatkozott a Mortal Kombat 1 új előzetesében

Smoke és Rain is régi visszatérők, kegyetlenebbek mint valaha.

A Mortal Kombat széria évtizedek óta a legvéresebb és legkegyetlenebb verekedős játék, amely piacra kerül. A NetherRealm Studios idén ősszel ismét újraindítja a franchise-t, legalábbis annak történetét, bár ezt úgy teszi, hogy valójában az előző három epizód történetére alapoznak.

 

A játék új világban játszódik, amelyben Liu Kang már tűzistenként létezik, a többi harcos pedig régi és új szerepekben tűnnek fel. E harcosok közé csatlakozik a legújabb előzetesben Smoke és Rain, a két nindzsa, akik régóta visszatérő szereplői a franchise-nak.
 


A videóban nem csak ők, de Sub-Zero, Scorpion, Kung Lao, Johnny Cage, Jax, Sektor, Cyrax és Kenshi is felbukkannak, többen közülük egyelőre csak beugró harcosként, ami az új epizód egyik újítása lesz. A látványvilág továbbra is lenyűgöző és gyomorforgatóan véres. A sztori pedig izgalmas új irányba mutat.

 

A Mortal Kombat 1 PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre készül. A premierre a jelen állás szerint szeptember 19-én kerülhet sor minden platformon.