2023.11.24.

Tovább bővül a Shadow Gambit: The Cursed Crew

A taktikai játékhoz két DLC is érkezik decemberben.
 

A nemrégiben saját megszűnését bejelentő Mimimi Games még egy ideig azért annyira funkcionális marad, hogy legutóbbi játékukat, a nyáron megjelent Shadow Gambit: The Cursed Crewt még támogassák. Ez a támogatás nem csak a hibajavításokra terjed ki, de új tartalom is várható a játékhoz.

 

A Shadow Gambit egy kalózos történet, amelynek főszereplői a Red Marley elátkozott kalózhajó legénysége. Ezeket a túlvilágról visszatér kalózokat irányíthatjuk megannyi küldetésen keresztül, amelyek sorrendjét mi dönthetjük el. Ugyanígy az is rajtunk áll, hogy melyikre kiket viszünk magunkkal, így minden küldetést több felállásban is teljesíthetünk.
 


A fejlesztők elárulták, hogy decemberben két új DLC is érkezni fog a játékhoz. Ezek címét egyelőre nem fedték fel, de azt már lehet tudni, hogy mindkettőben több órányi új kaland, az alapsztori folytatása és új karakterek is várnak ránk. Utóbbiakból egy-egy jut a két DLC-be, de új szigeteket is felfedezhetünk majd.

 

A két kiegészítő december 6-án fog megjelenni, tehát már nem kell rá sokat várni. A Shadow Gambit: The Cursed Crew PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is megjelent.