2023.08.10.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy karakterbemutató

Pontius után Zoya is saját trailert kapott.
 

A hónap végén jelenik meg a Frozenbyte stúdió új játéka, a Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Mint a franchise első négy részében, ezúttal is Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj lesznek a főszereplők. Közülük most Zoya kapott saját bemutatót.

 

Zoya, a tolvaj egy vadászíjjal és kötéllel van felszerelkezve, minden trükköt és feladványt ezek segítségével old meg. Ahogy az a lenti videón is látható, kötelével nem csak fel tud kapaszkodni magaslatokba vagy különböző módokon át tud jutni nagyobb szakadékok felett. De akár mozgatni is tud vele tárgyakat vagy ajtókat nyitni.
 


Íjával különböző típusú nyilakat lőhet ki. Az egyszerűbbekkel csak harcolni tudunk, de a tűz, a jég és a föld nyilak már speciális feladatok elvégzésére valók. Emellett van még visszapattanó nyila és tapadós bombája is Zoyának. Ezek segítségével tud mindenféle akadályokat leküzdeni egy kis fifikával.

 

A Trine 5: A Clockwork Conspiracy a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre fog megjelenni. Erre augusztus 31-én kerül majd sor.