2022.02.24.

Utolsó előzetesét kapta a Shadow Warrior 3

A játék megjelenésééig már csak néhány nap van hátra.
 

Most nagy valószínűséggel semmi sem tehet keresztbe a Flying Wild Hog stúdiónak, hogy piacra dobja legújabb játékát, a Shadow Warrior 3-at. A játék a minap megkapta a premier előtti utolsó nagyobb előzetesét, amely közel tíz percben mutatja meg az egyik küldetést.

 

A Shadow Warrior 3-ban Lo Wang és társa, Orochi Zilla véletlenül kiszabadít egy ősi sárkányt a börtönéből. Mivel az a világ elpusztításával fenyeget, a párosra, de főleg Lo Wangra hárul a feladat, hogy megállítsa és elpusztítsa. Ehhez viszont rengeteg csatlósa testén keresztül vezet az út.
 


A játék megjelenéséig már csak pár nap van hátra, a stúdió pedig közzétette a premier előtti utolsó előzetest. Ez mindjárt egy közel tízperces bemutató, amelyben az egyik küldetést, a Dragon?s Nestet nézhetjük meg. A grafika pazar, a játékmenet a régi.

 

A Shadow Warrior 3 érdekes módon csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni március 1-én. Vagyis az aktuális konzolgeneráció egyelőre nem kap dedikált változatot a játékból, csak a visszafelé kompatibilitás jegyében lehet rajtuk játszani. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez később megváltozhat-e.