Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.31.

Valaki már játszhat a Killer Klowns from Outer Space-szel

Az aszimmetrikus túlélőhorror az előrendelők számára vált elérhetővé.
 

Az Illfonic évek óta ugyanazt a receptet követi, vagyis a ?80-as évek moziikonjaiból készít videojátékot. Aszimmetrikus multiplayer játékokat faragnak olyan filmekből, mint a Péntek 13, a Ragadozó, a Szellemirtók vagy épp most a Gyilkos bohócok a világűrből. Utóbbi játéka, a Killer Klowns from Outer Space a minap érkezett meg.

 

A játék három a hét elleni felállást kínál, vagyis tíz játékosból három az űrből érkezett pszicho-bohócokat irányítja, míg a maradék hét az előlük menekülő tinédzsereket. A helyszín a filmből ismert Crescent Cove városkája, amely a játékban számos ismerős helyszínként jelenik meg a vidámparktól a város utcáiig.



A bohócok feladata, hogy egyenként levadásszák a tiniket, bezsákolják őket és az űrhajójukra vigyék, hogy később lakomát csapjanak belőlük. Természetesen a tinik ennek éppen ellenkezőjére hajtanak, vagyis megpróbálnak elmenekülni, amihez különféle részfeladatokat kell teljesíteniük a pályán.

 

A Killer Klowns from Outer Space PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készült el. A premier június 4-én, vagyis jövő hét elején lesz, de aki korábban előrendelte már a játékot, az már most is belevághat a vadászatba vagy menekülésbe.