05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.02.04.

Változatos lesz a Company of Heroes 3 kampánya

A fejlesztők újszerű megközelítésből készítik el a küldetéseket.
 

Valamikor idén jelenik meg a Relic Entertainment új stratégiai játéka, a Company of Heroes 3. A második világháborúban játszódó játék első két része hatalmas sikert aratott a maga idejében, de ennek már sok éve, ideje hát, hogy visszatérjen a sorozat. A fejlesztők egy ideje már rendszeresen jelentkeznek videónaplóval, amelyben a játék bizonyos elemeit mutatják be. A legutóbbiban a kampány és annak küldetései voltak soron.

 

A játék eseményei ezúttal az olasz fronton játszódnak majd. Az egyik nagy változás a korábbi epizódokhoz képest a dinamikus kampánytérkép bevezetése (amelyre a második rész egyik kiegészítőjében már volt próbálkozás), ahol a játékosok szabadon dönthetnek, hogy merre menjenek és milyen területeket foglaljanak el.

 


A kampány éppen ezért egészen más jellegű lesz, mint a korábbi részekben. A küldetések nagyon változatosak lesznek méretüket és témájukat tekintve is. Lesznek egyszerű dominanciaharcok, ahol ki kell szorítani az ellenséget az adott területről vagy épp megvédeni azt ellenük. Máshol viszont át kell vágni az ellenség utánpótlásvonalait, elpusztítani lőszer vagy üzemanyag lerakatokat. De lesznek olyan küldetések is, ahol értékes roncsokat kell felkutatni vagy magas rangú tiszteket likvidálni.

 

A küldetéseket úgy építik fel, hogy azok bármilyen formában teljesíthetők legyenek. Mivel a dinamikus térképből fakadóan nem lehet előre megjósolni, hogy a játékosok egy-egy küldetést mely frakció mely csapataival vagy épp milyen és mennyire felfejlesztett egységekkel próbálnak meg teljesíteni. Így amolyan sandbox jellege lesz a játéknak.