2023.06.13.

Végre tudni, mikor jön a Spider-Man 2

Az Insomniac Games új játéka kizárólag PlayStation 5-re készül el egyelőre.
 

2018-ban hatalmasat szólt az Insomniac Games új játéka, a Spider-Man, amely a valaha volt egyik legjobb szuperhősös videojáték lett. Pár évvel később jött is egy kvázi folytatás a Miles Morales képében, de az igazi, számozott második részre idén őszig kell várni.

 

A Spider-Man 2-ben a játékosok Peter Parker és Miles Morales felett is átvehetik az irányítást, de kooperatív módba senki se számítson. Helyette bármikor egy pillanat alatt lehet majd váltani a két hős között, akik eltérő személyiséggel, más képességekkel, támadásokkal és felszerelésekkel rendelkeznek.
 


A történet ezúttal is New Yorkban játszódik, de a korábbi epizód Manhattanje mellé most megkapjuk Brooklynt és Queenst is. Gonoszból most sem lesz kevés, hiszen a Gyík, Kraven és Venom egyaránt fel fog tűnni az utcákon, de másokra is számíthatunk. A látvány az eddigi bemutatók alapján még csodásabb lesz mint az első részben.

 

A Spider-Man 2 kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni, de elég nagy az esélye, hogy pár év múlva ez is tiszteletét teszi majd PC-n is. A konzolos premierre mindenesetre a jelen tervek szerint október 20-án kerül majd sor.