2023.02.17.

Venommal jön a Midnight Suns új DLC-je

Ő lesz a szuperhősös taktikai játék második kiegészítő-karaktere.
 

A decemberben megjelent Midnight Suns kifejezetten jól sikerült, mind a kritikusok, mind a játékosok alapvetően jó véleménnyel voltak róla. A fejlesztő Firaxis már a premier előtt jelezte, hogy egy season pass részeként több sztori-DLC is készülni fog a játékhoz. Ebből egy már meg is jelent, a következő pedig már csak karnyújtásnyira van.

 

Az első ilyen DLC-ben Deadpool csatlakozott az egyébként is gazdag szuperhőskínálathoz. Vele együtt három új küldetés, egy rakás kozmetikai kiegészítő és a főhadiszállás egy új fejlesztése is érkezett. Hasonló a helyzet a hamarosan megjelenő Redemption című DLC-vel is.
 


Ebben a Marvel világ egyik legnépszerűbb antihőse, Venom érkezik. Vele is három új sztori küldetést kapunk, jönnek az új skinek és persze a főhadiszállás új fejlesztése is. Venom is felbérelhető csapattagként lesz jelen a játékban, aki korábban maga is a főgonosz Lilith szolgája volt, most viszont revansot akar rajta venni.

 

A Midnight Suns következő DLC-je Morbiust fogja hozni, az utolsó pedig az X-Men Stormot. Addig is a Venom-DLC február 23-án, vagyis jövő héten fog megjelenni minden platformra.