2022.02.22.

Vezeték nélküli TKL billentyűzetet villantott a Genesis

A Thor 660 fekete és fehér kivitelben is elérhető lesz, az RGB világítás egyikből sem fog hiányozni.
 

A Genesis lényegében mindent gyárt, amire egy játékosnak szüksége lehet az egértől kezdve a számítógépasztalon keresztül egészen a hátizsákokig vagy épp multitoolig. A termékpalettáról természetesen a billentyűzetek sem hiányoznak, ezek táborát erősíti a jövőben a Thor 660 is.

 

A billentyűzet vezetékkel (USB-C) és vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül is csatlakoztatható. Utóbbi módban egyszerre akár három eszközzel is összepárosíthatjuk, ezek között könnyen válthatunk. A beépített 3000 mAh-s akkumulátor hosszú órákig bírja szusszal.
 


A Thor 660 dupla fröccsöntésű billentyűkupakokat kapott, amelyek alatt Gateron Red kapcsolókat találunk. Ezek 4mm-en mozognak, az aktualizációs pont pedig 2mm-en van. A lenyomáshoz 45g erőre van szükség. A billentyűzet természetesen testre szabható RGB-világítást is kapott, amely a mellékelt szoftveren keresztül szerkeszthető.

 

A billentyűzet minden olyan funkcióval bír, ami egy játékos számára fontos lehet. A hordozhatóság jegyében a numerikus billentyűknek búcsút kell intenünk. A gyártó két színváltozatban is kínálja az újdonságot: mind a fekete, mind a fehér kiadás 70 euróba kerül.