Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Joyroom USB-A - USB-C kábel 2m fekete (S-AL012A14_200_B)

<Joyroom USB-A - USB-C kábel 2m fekete (S-AL012A14_200_B)

Gyári cikkszám:S-AL012A14_200_B

Árukód:joySAL012A14200B

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Joyroom USB-A - USB-C kábel 2m fekete (S-AL012A14_200_B) | AQUA Webáruház

A Joyroom USB-A - USB-C kábel a mindennapi technológiai igények kielégítésére tervezett, kiváló minőségű kiegészítő. Ennél a terméknél a funkcionalitás és a tartósság kerül előtérbe, hogy a legjobbat nyújtsa az Ön számára. Ez a 2 méteres kábel ideális hosszúságú, ami nagyobb kényelmet biztosít a használat során, legyen szó töltésről vagy adatátvitelről.

Termékjellemzők

  • Kábel hossza: 2 méter
  • Csatlakozók: USB-A - USB-C
  • Szín: Fekete
  • Anyag: TPE (Thermoplastic Elastomer)
  • Töltési sebesség: Maximum 3A
  • Adatátviteli sebesség: 480 Mbps (USB 2.0 szabvány)
  • Kimeneti áram: Maximum 3A
  • Kompatibilitás: USB-C csatlakozóval rendelkező eszközök

Termékleírás

A Joyroom USB-A - USB-C kábel prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, aminek köszönhetően ellenáll a mindennapos használatból eredő kopásoknak és sérüléseknek. Az erős TPE bevonat biztosítja a kábel rugalmasságát, így az nem gubancolódik össze könnyen, ugyanakkor tartós és hosszú élettartamú.

A kábel USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely széles körben kompatibilis a legtöbb modern eszközzel, mint például okostelefonok, táblagépek, notebookok és egyéb perifériák. A csatlakozók gondosan kialakítottak, hogy biztosítva legyen a biztonságos és szilárd csatlakozás, valamint a gyors és stabil adatátvitel.

A maximális 3A kimeneti áram lehetővé teszi a gyors töltést, ezzel lerövidítve a töltési időt, így Ön hamarabb visszatérhet eszközei használatához. Az USB 2.0 szabvány szerinti 480 Mbps adatátviteli sebességnek köszönhetően könnyedén és gyorsan viheti át adatait eszközei között.

A 2 méteres hosszúság extra kényelmet nyújt, hiszen nem kell közvetlenül az áramforrás közelében tartózkodnia az eszközök töltése közben. Ez különösen hasznos lehet, ha a konnektor távol van az asztalától vagy az ágyától.