Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal EDP 50 ml Hölgyeknek

<Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal EDP 50 ml Hölgyeknek

Árukód:Lan3614273357203

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal EDP 50 ml Hölgyeknek

Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal EDP 50 ml Hölgyeknek

Termékleírás

A Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal Eau de Parfum egy üdvözlet a fényes pillanatoknak és az élet szépségeinek. Ez a parfüm a luxus és az elegancia szimbóluma, amely a Lancome márka által képviselt kifinomultság és kiváló minőség megtestesítője. Az illat a női szépség és báj tiszteletére lett megalkotva, valamint azoknak a nőknek szól, akik hisznek az élet örömeiben és a boldogságban.

Termékparaméterek

  • Típus: Eau de Parfum (EDP)
  • Űrtartalom: 50 ml
  • Illatkategória: Virágos-gyümölcsös
  • Illatjegyek:
    • Fejjegyek: Mandarin, Rózsaszín bors, Bergamot
    • Szívjegyek: Ylang-ylang, Írisz, Narancsvirág
    • Alapjegyek: Kókusztej, Vanília, Heliotrope
  • Célcsoport: Hölgyek
  • Kiszerelés: Átlátszó üveg, elegáns kupakkal

Használati útmutató

Az Eau de Parfum használata rendkívül egyszerű. Vigye fel a tiszta bőrére, különösen a nyak és a csukló területeire. Az EDP koncentráció segít abban, hogy az illat egész nap tartós maradjon, míg a meleg bőr tovább fokozza az illatjegyek kifejlődését.

Összetevők

Az illat megalkotásához használt összetevők természetes és szintetikus elemeket egyaránt tartalmaznak. Ezek harmonikus kombinációja biztosítja a parfüm gazdag és rétegzett karakterét. Az összetevők között megtalálható a mandarin, rózsaszín bors, bergamot, ylang-ylang, írisz, narancsvirág, kókusztej, vanília és heliotrope.

A Lancome La Vie est Belle Soleil Crystal Eau de Parfum elbűvölő illatpárna, amely a mindennapokba egy csepp luxust hoz. Az illatjegyek gyönyörűen egyensúlyoznak, finoman integetve az égő nap sugarainak és a meleg éjszakák érzékiségének. Ez a parfüm tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra, amikor a legkifinomultabb énjét szeretné megmutatni.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált, ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni a pontos információkért! AQUA Webáruház csapata