Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Laura Biagiotti Laura EDT 25ml Hölgyeknek

<Laura Biagiotti Laura EDT 25ml Hölgyeknek

Árukód:laura8011530001124

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Laura Biagiotti Laura EDT 25ml Hölgyeknek

Laura Biagiotti Laura EDT 25ml Hölgyeknek

A Laura Biagiotti Laura Eau De Toilette (EDT) egy elegáns és időtlen illat, amelyet kifejezetten a nők számára terveztek. Ez a parfüm a természetes és finom illatok tökéletes összefonódása, amely minden női lélekhez szól. Az illat csodálatos egyensúlyt teremt a friss és édes jegyek között, így egyaránt ideális mindennapi viselésre, valamint különleges alkalmakra is.

Illatjegyek

A Laura Biagiotti Laura EDT illatkompozíciója több réteg illatjegyet tartalmaz, amelyek egymással harmóniában működnek együtt:

  • Fejjegy: lédús őszibarack, finom licsi és pezsgő citrusfélék.
  • Szívjegy: rózsaszirom, jázmin és balzsamos frézia.
  • Alapjegy: szantálfa, pézsma és vanília.

Ez az illatkombináció lehetővé teszi, hogy az első permetezéstől kezdve egy elbűvölő, virágos és érzéki illatot élvezhessünk, amely fokozatosan bontakozik ki a bőrön, és egész nap tart.

Termék jellemzők

Márka:
Laura Biagiotti
Terméktípus:
Eau de Toilette (EDT)
Kiszerelés:
25 ml
Nem:
Hölgyeknek
Illatcsalád:
Virágos, gyümölcsös
Fejjegy:
Őszibarack, licsi, citrusfélék
Szívjegy:
Rózsa, jázmin, frézia
Alapjegy:
Szantálfa, pézsma, vanília

Alkalmazás

Permetezze a Laura Biagiotti Laura EDT-t a pulzuspontokra, például a nyakra, a csuklóra és a fül mögé. Az illat intenzitása és tartóssága növelhető, ha a parfümözött területeket előzetesen hidratáló krémmel kezeli. Kerüljük az illat permetezését a ruházatra, hogy elkerüljük az esetleges foltokat.

A Laura Biagiotti márkáról

Laura Biagiotti egy elismert olasz divattervező, akinek neve a stílus, az elegancia és a minőség szinonimája. Parfümjei hűen tükrözik ezt a filozófiát, és minden termékük egyedi, művészi kivitelezésű. A Laura Biagiotti parfümök a hivatásos mesterség és a szenvedély tökéletes elegyét képviselik, így minden viselőjük különlegesnek érezheti magát.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált, ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata