Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Mio MiVue J756DS integrált Dual GPS Wi-Fi Dash menetrögzítő kamera (5415N7050009)

<Mio MiVue J756DS integrált Dual GPS Wi-Fi Dash menetrögzítő kamera (5415N7050009)

Gyári cikkszám:5415N7050009

Árukód:mio5415N7050009

Garanciaidő:3 év

Részletes leírás

Mio MiVue J756DS Integrált Dual GPS Wi-Fi Dash Menetrögzítő Kamera


Ez a Mio MiVue J756DS kamera egy úttörő megoldás a menetrögzítők piacán, amely kiváló minőségű képalkotási képességet ötvöz fejlett biztonsági funkciókkal. Az integrált Dual GPS segítségével pontosabban rögzítheti az útvonalat és a sebességet, míg a Wi-Fi csatlakozás lehetővé teszi a videók gyors áttöltését okostelefonra vagy tablet-re a mellékelt alkalmazáson keresztül.

Termékjellemzők

  • Video felbontás: Full HD 1080p felbontás a mindkét kamerán
  • GPS: Beépített Dual GPS modul
  • Wi-Fi: Van, integrált Wi-Fi a videók könnyű megosztásáért
  • Kijelző: 2.7 colos LCD kijelző a felvételek azonnali megtekintésére
  • Látószög: 140° széles látószög az optimális lefedettség érdekében
  • Éjszakai mód: Fejlett éjszakai mód a tisztább éjjeli felvételekért
  • Parkoló mód: Automatikus mozgásérzékelővel aktiválódó parkoló mód
  • Mikrofon és hangszóró: Beépített
  • Adattárolás: MicroSD kártya támogatás (max 128 GB).
  • G-szenzor: Beépített ütközésészlelő szenzor, ami automatikusan rögzíti az ütközés pillanatát

Kulcs funkciók

A Mio MiVue J756DS számos különleges funkcióval van felszerelve, amelyek növelik az úti biztonságot és kényelmet. Az integrált GPS nem csak a helyzetet és sebességet, hanem a gyorsulást is képes rögzíteni, így pontos adatot nyújt az esetleges ütközések során. A Wi-Fi funkcióval pedig egyszerűen és gyorsan feltöltheti a felvételeket a MiVue Pro app segítségével, amely kompatibilis iOS és Android készülékekkel. Ezáltal könnyedén megoszthatja videóit a biztosítóval, rendőrséggel vagy csak barátaival.

További részletek

A beépített éjszakai mód segítségével a Mio MiVue J756DS kamera kiválóan teljesít alacsony fényviszonyok mellett is, biztosítva ezzel, hogy éjszaka is tisztán rögzíthető legyen a környezet. A készülék továbbá rendelkezik egy dinamikus parkoló mód funkcióval, amely aktiválódik, ha mozgást érzékel a jármű körül, így még a parkolt autó is biztonságban van.

A felhasználói interfész intuitív és könnyen kezelhető, a kamera további fedélzeti funkciókat is kínál, mint például a gyorshajtásra figyelmeztetés, mely segít abban, hogy mindig tartsa be a sebességhatárokat. A készülék kompakt kialakítása miatt könnyen elhelyezhető a szélvédőn, anélkül, hogy zavarná a kilátást.

Összességében a Mio MiVue J756DS egy rendkívül megbízható és hasznos eszköz minden modern autós számára, akik szeretnék dokumentálni utazásaikat vagy bizonyítékot szerezni esetleges balesetek és közlekedési incidensek esetén. Ez a kamera nem csak rögzíti a kritikus pillanatokat, hanem a mindennapi vezetést is nyugodtabbá és biztonságosabbá teszi.