Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Rohnson R-1111 morzsaporszívó

<Rohnson R-1111 morzsaporszívó

Gyári cikkszám:R-1111

Árukód:rohR1111

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Rohnson R-1111 morzsaporszívó

Rohnson R-1111 morzsaporszívó

A Rohnson R-1111 morzsaporszívó a tökéletes választás mindazok számára, akik könnyen és gyorsan szeretnének megszabadulni a kisebb szennyeződésektől. Ez a kompakt és hatékony készülék nagy segítséget nyújt a mindennapi takarítás során, legyen szó akár a nappaliról, konyháról, autóról vagy irodáról. A Rohnson R-1111 morzsaporszívót úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és teljesítményt nyújtson használat közben.

Termékleírás

A Rohnson R-1111 morzsaporszívó könnyen kezelhető és kifejezetten ergonomikus kialakítással rendelkezik. A készülék kompakt méreteinek köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. Emellett a hosszú akkumulátor-élettartam lehetővé teszi, hogy a készüléket hosszabb ideig használja egyetlen feltöltéssel.

Főbb tulajdonságok:

  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • Ergonómikus fogantyú
  • Erős szívóerő
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Egyszerű kezelés és tisztítás
  • Kiváló minőségű anyagok

Termékparaméterek

Paraméter Érték
Típus Morzsaporszívó
Modell R-1111
Szívóerő Maximális teljesítmény
Áramellátás Újratölthető akkumulátor
Készenléti idő Hosszú
Szín Fekete
Súly Könnyű
Kiegészítők Sokoldalú fúvókák

Használati útmutató

A Rohnson R-1111 morzsaporszívó használata rendkívül egyszerű. Csak vegye kézbe a készüléket, kapcsolja be a bekapcsológomb segítségével, és máris elkezdheti a takarítást. A porszívó tartályát könnyen ki lehet üríteni és tisztítani, így mindig készen áll a következő használatra. A különböző fúvókákkal még hatékonyabban tisztíthat különböző felületeken.

Karbantartás

A hosszabb élettartam érdekében javasolt rendszeresen tisztítani a Rohnson R-1111 morzsaporszívó szűrőjét és tartályát. Ürítse ki a tartályt minden használat után, és szükség esetén öblítse át langyos vízzel. Hagyd teljesen megszáradni, mielőtt újra használná a készüléket.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata