Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Rohnson R-7524 Safe Touch vízforraló 1,7 l

<Rohnson R-7524 Safe Touch vízforraló 1,7 l

Gyári cikkszám:R-7524

Árukód:rohR7524

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A stílusos Rohnson vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű használatot biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, de a tisztítása is egyszerű, gyártásában egészségre káros anyagokat nem használtak fel, nem veszi át a szagokat és ízeket, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. A stílusos Rohnson vízforraló teljesítménye 2200 W. Az elegáns klasszikus stílust piros dizájn erősíti. A stílusos és megbízható Rohnson gyorsforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

A kitűnő minőségű Rohnson R-7524 Safe Touch gyorsforraló legfőbb tulajdonságai:
  • A korszerű Rohnson elektromos vízforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Rohnson elektromos vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • Klasszikus kivitel
  • Piros kivitelű vízforraló
  • Dupla falú kialakítása kiváló hőtartó tulajdonságokat biztosít
  • A kényelmes használatról forgótalp és praktikus kábeltároló rekesz gondoskodik
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
Egy igazán biztonságos vízforraló
A gyártó maximális hangsúlyt fektetett a vízforraló kanna biztonságos használatára. A vizforraló biztonságát és hatékony hőtartását biztosítja a gyártásnál alkalmazott dupla falú kialakítás. Vízforraláskor a készülék külső fala nem lesz forró, ezért nem történhet baj megérintésekor. A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva vízforraló
A minőségi Rohnson vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem a forgótalppal és a kábeltároló rekesszel is, amelyek minden háziasszony tetszését megnyerik. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely jelzi, hogy a vízforraló működik.