Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Savio CL-174 USB-C - USB-C kábel 1m fekete

<Savio CL-174 USB-C - USB-C kábel 1m fekete

Gyári cikkszám:CL-174

Árukód:savioCL174

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Savio CL-174 USB-C - USB-C kábel 1m fekete

A Savio CL-174 USB-C - USB-C kábel egy kompaktságot, funkcionalitást és tartósságot szem előtt tartó kiegészítő, amely ideális választás lehet mindennapi használatra. A termék 1 méteres hosszúságával megfelelő rugalmasságot és kényelmet biztosít, legyen szó adatátvitelről vagy töltésről.

Termékleírás:

A Savio CL-174 kábel USB-C csatlakozókkal rendelkezik mindkét végén, így kiválóan alkalmas modern eszközök, például okostelefonok, tabletek, laptopok és egyéb USB-C kompatibilis eszközök csatlakoztatására. Az USB-C csatlakozó egyre inkább elterjedt a tech világban a nagy sebességű adatátviteli és töltési képességei miatt, amellyel ez a kábel is rendelkezik.

Főbb tulajdonságok:

  • Kábel hossza: 1 méter
  • Csatlakozók típusa: USB-C - USB-C
  • Adatátviteli sebesség: Akár 10 Gbps
  • Töltési teljesítmény: Akár 60W támogatás
  • Szín: Fekete
  • Konstrukció: Tartós és strapabíró anyagokból készült a hosszú élettartam érdekében

Képességek:

A kábel támogatja a gyorstöltési technológiákat, amelyek felgyorsítják az eszközök töltési idejét, és biztosítják az adatátvitel magas sebességét is. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően, a Savio CL-174 kábel tökéletes választás lehet olyan felhasználóknak, akik értékelik az időt és a hatékonyságot.

Kialakítás:

A fekete színű Savio CL-174 kábel elegáns és modern megjelenést biztosít, amelyet gondosan terveztek úgy, hogy hosszú távú használatra is alkalmas legyen. A kábel külső burkolata ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását.

Kompatibilitás:

A kábel kompatibilis a piacon elérhető legtöbb USB-C porttal rendelkező eszközzel, beleértve, de nem kizárólagosan a következőket: okostelefonok, tabletek, laptopok, külső meghajtók, és sok más eszköz.

Felhasználási javaslat:

Kiválóan alkalmazható otthoni, irodai környezetben, valamint utazások során is, ahol megbízható adatátvitelre és gyors töltésre van szükség. A Savio CL-174 USB-C kábel biztosítja a szükséges eszközkapcsolatot egyszerű és hatékony módon.