Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Sencor SKS 8080 intelligens konyhai mérleg

<Sencor SKS 8080 intelligens konyhai mérleg

Gyári cikkszám:SKS 8080

Árukód:sencorSKS8080

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

A Sencor SKS 8080 okos konyhai mérleg kiemelkedik a többi, hagyományos mérlegek közül köszönhetően Bluetooth adatkapcsolatnak és a Sencor FOOD alkalmazásnak. Az alkalmazás összeköti Önt az egyik legnagyobb élelmiszer-adatbázissal. Segítségével a sportolók és az egészséges életmód hívei nyomon követhetik a kalóriabevitelt és az élelmiszerek tápanyag-összetételét. A mérleg konkrét áttekintést ad az egyes összetevők tápanyag-összetevőinek arányáról. Hány szénhidrátot tartalmaz egy gyümölcs darabja? Mennyi fehérje vagy zsír van elrejtve egy tisztességes steakben? Pontosan ezt fogja megmutatni Önnek a mérleg. Ezért lesz a megfelelő választás azok számára, akik egészségesen élnek, vagy akik valamilyen diéta mellett döntöttek. A rozsdamentes kivitel és nagy fehér LCD kijelző garantálja az egyszerű működtetést.


A KALÓRIÁK ÁTTEKINTÉSE A SENCOR FOOD ALKALMAZÁSBAN
A mérleg olyan széles élelmiszeradatbázist kínál, amelyet máshol egyszerűen nem találhat meg. Több mint 400 000 adat van elrejtve benne. Rendszeresen frissítik, és tökéletes áttekintést nyújt a tápértékekről. Az ingyenesen letölthető Sencor FOOD alkalmazáshoz kapcsolódik, amelyben a széles körben is használt Kalóriatáblázat (Dine4FIT) szerzői vettek részt. Nyilvántartást vezethet a kimért élelmiszerekről a kalóriatáblázatban, és hosszú időn keresztül figyelemmel kísérheti étkezési szokásait. A mérleg Bluetooth-on keresztül kommunikál az alkalmazással, és automatikusan kapcsolódik az okostelefonnal.


AUTOMATIKUS CSATLAKOZÁS AZ OKOSTELEFONHOZ
Intuitív, gyors és egyszerű. A mérleg is pontosan így csatlakozik az okostelefonhoz Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül, legyen az Android vagy iOS operációs rendszerű. Az alkalmazáshoz való csatlakozás után a kijelzőn és a mérlegen láthatja a súlyt, a kimért élelmiszer kiválasztása után pedig a tápanyag-összetételről is láthat részleteket - a szénhidrátok (beleértve a cukrokat), zsírok, fehérjék, rostok, ill. az étel teljes energiatartalma. Ha csatlakozik az internethez, használhat egy átfogó élelmiszeradatbázist a tápértékek áttekintésével. Ezenkívül a Sencor FOOD alkalmazás lehetővé teszi, hogy két üzemmódban dolgozzon a mérleggel.


SENCOR FOOD ALKALMAZÁS MÉRÉS MÓDDAL
A mérleg legfeljebb 10 kg élelmiszer lemérésére alkalmas, egy grammos pontossággal. Az első "Mérlegen" mód az adott cikk súlyának megjelenítésére szolgál, de részletes tájékoztatást ad a tápértékeiről is, minden információt jól láthatóan megjelenít a kijelzőn.


SENCOR FOOD ALKALMAZÁS ÉS LIST MÓD
Egy recept szerint főz? Akkor jól jön a "Lista" mód, amely összeadhatja az összetevők teljes tápértékét. A TARE funkcióval együtt nem kell mást tennie, mint mindig megnyomni a plusz "+" gombot a mobil képernyőjén, amivel több ételt adhat hozzá. A mérleg nemcsak az össztömeget, hanem az egyes alapanyagok tápanyag-összetevőinek arányát is megmutatja.


ÜZEMMÓD VÁLTÁS EGYETLEN GOMBNYOMÁSRA
A TARA/MODE gomb hosszan tartó megnyomás után 3 különböző mód közül van lehetősége választani, a mérési mód, a víztérfogatmérés és tejmennyiség mérések közül. Ha tálban vagy tányéron méri ki az ételt, csak válassza ki az intelligens TARE funkciót, amely biztosítja a nullázást és csak kifejezetten az élelmiszer súlyát fogja mérni. Ugyanez igaz bármely tartályban lévő folyadék térfogatának mérésére.


ÉLELMISZER SÚLYÁNAK SZÁMOLÁSA AZ INTELLIGENS TARE FUNKCIÓVAL
Az intelligens TARE funkció több élelmiszer kényelmes lemérését kínálja egyszerre anélkül, hogy a tálat egyáltalán le kellene venni a mérlegről. A TARA le tudja vonni az edény vagy a hozzáadott élelmiszer súlyát, így mindig a pontos végső tömeget kapja.