Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal fehér (PEL1260)

<Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal fehér (PEL1260)

Gyári cikkszám:PEL1260 fehér

Árukód:techPEL1260fehér

Garanciaidő:5 év

Részletes leírás

Termékajánló: Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal (PEL1260)

A tökéletes választás minden modern otthoni vagy irodai munkaterülethez

Az íróasztal használata kulcsfontosságú a kényelmes és produktív munkakörnyezet kialakításához. A Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal (PEL1260) modelljével mostantól mindenki számára elérhető egy olyan munkaállomás, ami nem csak funkcionális, de ergonómikus is, így hozzájárul a jobb munkahelyi egészség és jólét eléréséhez.

Design és funkció egyesülése

Az íróasztal elegáns fehér színben kapható, mely tökéletesen illeszkedik bármilyen modern vagy minimalista irodai környezetbe, valamint otthoni irodába vagy tanulószobába is. Az asztali rész texturált felülete nem csupán esztétikusan vonzó, hanem praktikus is, mivel ellenáll a karcolásoknak és könnyen tisztán tartható.

Elektromos magasságállítás

Az íróasztal legnagyobb innovációja az elektromos magasságállítás funkciója, ami gombnyomásra állítható a 70 cm és 120 cm közötti tartományban. Ezen felül a memória funkciója lehetővé teszi, hogy elmentse az Ön által leggyakrabban használt magasságbeállításokat, így könnyedén váltogathat átülős és álló munkavégzés között.

Tartós szerkezet és anyagok

Az íróasztal stabil alapja acélból készült, mely garantálja a hosszú távú használatot és a megbízhatóságot még intenzív munka során is. A maximális terhelhetősége 120 kg, amely elegendő a legtöbb laptop, monitor, írószer és egyéb irodai felszerelés biztonságos tárolására.

Integrált kábelrendező rendszer

A tömör asztali dizájn integrált kábelrendezési lehetőségeket kínál, így segít az asztal és a munkaterület rendezett és szervezett maradásában. Nincs többé kábelkáosz vagy az asztal alatt gubancolódó vezetékek.

Méret és kompatibilitás

Az íróasztal méretei képesek megfelelni a különféle igényeknek: 126 cm széles, 60 cm mély. Ez biztosítja, hogy elegendő munkaterület álljon rendelkezésre minden feladathoz, legyen szó irodai munkáról vagy kreatív projektekről.

Könnyű szerelés

Az íróasztal összeszerelése egyszerű és gyors. A csomag tartalmazza az összes szükséges csavarokat és szerelési utasításokat, így Ön rövid időn belül használhatja új asztalát.

Zárszó

Ha egy modern, funkcionális és egészségtudatos megoldást keres irodájába vagy otthonába, a Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal (PEL1260) kiváló választás. Fedezze fel, mennyire változtathatja meg ez az asztal a munkavégzés minőségét, hozzájárulva a nagyobb kényelemhez és a hatékonyság növekedéséhez.